Известие

Collapse
No announcement yet.

Фолио 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фолио 33

Има ли колеги с 33ки, които са си сложили?Ако има да сложат малко пикс да видим как изглежда,че много искам да си сложа.А и може ли да се сложи фолио на задното стакло,задните странични и маалко затамнение и на предните две без да се ходи за удобрение в КАТ?
    Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

Аз имам на задните два и смятам скоро дасложа и на задния.Не няма проблеми няма нужда да ходиш в КАТ.Незнам само дали може на предните 2 .Иначе снимки има в темата ми по долу "Лека полека"

Късмет с начинанието.Акоте интерисува нещо за фолиото питаи ще помогна до колкото мога.
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Сам ли си ги слага?

Comment

Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщение
        Има ли колеги с 33ки, които са си сложили?Ако има да сложат малко пикс да видим как изглежда,че много искам да си сложа.А и може ли да се сложи фолио на задното стакло,задните странични и маалко затамнение и на предните две без да се ходи за удобрение в КАТ?
        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...D%F6%E5&page=3

Колега ето как изглежда с фолио.
        На предните странични имаше някякъв процент по закона който беше разрешен - потърси из нета - но ако не е много затъмнено мисля че няма да имш проблеми и няма да трябва да ходиш до КАТ. Поздрави и успех!
        имаше доскоро Alfa 33 1.7 IЕ '91

Comment

някаква идея какви са процентите за предните ?
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            някаква идея какви са процентите за предните ?
            Никаква - просто имах такива спомени за разни процети на пропускливост на фолиото. Но май греша:

Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
            ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
            автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
            прозрачността им.
            (2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
            автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
            огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
            имаше доскоро Alfa 33 1.7 IЕ '91

Comment

отдавна май може и на задното?ест. при наличие на странични огледала.

Comment

Момчета,с риск да ми теглите една майна,ама тия неща дето ги говорите по утиват на едно циганско голфче единица,а не за Алфа.затъмнените стъкла и очилата,говорят за човек не можещ да те гледа в очите
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А това,че колата ще изглежда по-добре с фолио от колкото без?Или човекът с очилата...и той може да се харесва повече с очила не е задължително всички със сл. очила да са спеченяци и да се страхуват да погледнат другите в очите за да не ги набият.Това ли имаш предвид?А и не е хубаво това ,че сравняваш голф с фолио и 33 с фолио.

Comment

Главно исках да знам сам ще мога ли да се справя със слагането на задното и задните странични?Толква ли е изнервящо колкото казват?

Comment

Задното е лесно, на две парчета, като свързката минава през някой релтан, няма да се вижда, страничните разкачи корите за да махнеш уплътненията и тогава ги сложи, ако искаш по-подробна информация за начина само пиши на лс.

п.п.На вс прозорци имам 40% едно от най-светлите е, сложено е поради 3 причини:
                      -не се награвя колата толкова отвътре -съхранявам си коженият салон и таблото
                      -когато си в движение и слънцето грее, не заслепява вече, както през очила е
                      -при опит за кражба ако с счупи фолиото трябва и да се реже едно друго
                      има ефектът на тонирани стъкла така с леко затъмнение
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 10:02.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщение
                        А това,че колата ще изглежда по-добре с фолио от колкото без?Или човекът с очилата...и той може да се харесва повече с очила не е задължително всички със сл. очила да са спеченяци и да се страхуват да погледнат другите в очите за да не ги набият.Това ли имаш предвид?А и не е хубаво това ,че сравняваш голф с фолио и 33 с фолио.
                        Ама няма да изглежда по- добре.Те нашите са си вече класики и са си по-добре без затъмнени стъкла,пиърсинги и педераски въжделения
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Абе Мордохай ... сега си трай, като има нагледни резултати пак ще си говорим
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ето и от мен една с фолио...Червената я карах аз....
                            Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 18:38.

Comment

Колега без да се засягаш.Амааа надписа от заде в дясно кои го е правил??? Не бива така...
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                              X