Има ли колеги с 33ки, които са си сложили?Ако има да сложат малко пикс да видим как изглежда,че много искам да си сложа.А и може ли да се сложи фолио на задното стакло,задните странични и маалко затамнение и на предните две без да се ходи за удобрение в КАТ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фолио 33
Collapse
X
-
Аз имам на задните два и смятам скоро дасложа и на задния.Не няма проблеми няма нужда да ходиш в КАТ.Незнам само дали може на предните 2 .Иначе снимки има в темата ми по долу "Лека полека"
Късмет с начинанието.Акоте интерисува нещо за фолиото питаи ще помогна до колкото мога.Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
-
Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщениеИма ли колеги с 33ки, които са си сложили?Ако има да сложат малко пикс да видим как изглежда,че много искам да си сложа.А и може ли да се сложи фолио на задното стакло,задните странични и маалко затамнение и на предните две без да се ходи за удобрение в КАТ?
Колега ето как изглежда с фолио.
На предните странични имаше някякъв процент по закона който беше разрешен - потърси из нета - но ако не е много затъмнено мисля че няма да имш проблеми и няма да трябва да ходиш до КАТ. Поздрави и успех!имаше доскоро Alfa 33 1.7 IЕ '91
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениенякаква идея какви са процентите за предните ?
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.имаше доскоро Alfa 33 1.7 IЕ '91
Comment
-
Момчета,с риск да ми теглите една майна,ама тия неща дето ги говорите по утиват на едно циганско голфче единица,а не за Алфа.затъмнените стъкла и очилата,говорят за човек не можещ да те гледа в очитеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
А това,че колата ще изглежда по-добре с фолио от колкото без?Или човекът с очилата...и той може да се харесва повече с очилане е задължително всички със сл. очила да са спеченяци и да се страхуват да погледнат другите в очите за да не ги набият.Това ли имаш предвид?А и не е хубаво това ,че сравняваш голф с фолио и 33 с фолио.
Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer
Comment
-
Задното е лесно, на две парчета, като свързката минава през някой релтан, няма да се вижда, страничните разкачи корите за да махнеш уплътненията и тогава ги сложи, ако искаш по-подробна информация за начина само пиши на лс.
п.п.На вс прозорци имам 40% едно от най-светлите е, сложено е поради 3 причини:
-не се награвя колата толкова отвътре -съхранявам си коженият салон и таблото
-когато си в движение и слънцето грее, не заслепява вече, както през очила е
-при опит за кражба ако с счупи фолиото трябва и да се реже едно друго
има ефектът на тонирани стъкла така с леко затъмнениеLast edited by rusiq86; d.m.y г., 10:02.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщениеА това,че колата ще изглежда по-добре с фолио от колкото без?Или човекът с очилата...и той може да се харесва повече с очилане е задължително всички със сл. очила да са спеченяци и да се страхуват да погледнат другите в очите за да не ги набият.Това ли имаш предвид?А и не е хубаво това ,че сравняваш голф с фолио и 33 с фолио.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колега без да се засягаш.Амааа надписа от заде в дясно кои го е правил??? Не бива така...Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
Comment